Om ni kunde skriva hela bönen (för shia muslimer) ?

Fråga:
Hejsan!

Jag skulle verkligen uppskatta ifall ni kanske kunde skriva hela bönen (för shia muslimer) och då menar jag bönen man läser på eftermiddagen. Jag vill gärna gå igenom den och lära mig utantill.

Svar:
I Guds den Nåderikes den Barmhärtiges Namn

Salam och hej kära syskon

All tacksamhet och lovprisande hör till Gud för Hans otaliga välsignelser däribland möjligheten att tillbedja Honom!

Vi vill passa på att önska dig syster månaden Ramadan mubarak på förhand! Pröva följande länk; Där hittar du anvisningarna för hur bönen uträttas, förklarat steg för steg med text och bild samt arabiska recitationerna tillsammans med deras transliteration:

Bön – Hur gör man?

Vi hoppas att det är utav hjälp men skulle det vara så att du stöter på svårigheter syster eller känner dig osäker på om du uppfattat allt korrekt så är det bara att skriva och fråga, så försöker vi med Guds hjälp förklara inshaAllah!

Må Gud vägleda och välsigna dig och oss alla till att tillbedja Honom så som Han är värdig, i det sanna följet av Hans älskade Profet(S) och Ahl al-Bait(A) och i aktiv förberedelse och väntan på vår väntade Imams(AJ) efterlängtade och alltmer snara återkomst inshaAllah!

Inkludera oss i dina böner speciellt under månaden Ramadan
Den Väntades Vänner