Vad är syftet bakom omskärelse med avseende på personlig hygien?

Fråga:
Vad är syftet bakom omskärelse med avseende på personlig hygien?

Svar:
Svaret på denna fråga är helt uppenbar, eftersom:
(1) Många människor som inte är omskurna har mycket smegma(talgkörtelsekret) i förhuden och omskärelse är lösningen till detta problem.
(2) Statistiken visar att de som inte är omskurna är mer benägna att få peniscancer. Det bör dock hållas i minnet att man, för de barn som blir omskurna vid mycket tidig ålder, bör sköta om såret på toppen av deras penis noggrant så att det inte består vilket i värsta fall skulle kunna resultera i att urinröret blir mycket snävt. Därför bör man se till att dessa barn får del av nyttan med denna religiösa ritual, och inte utsätts för smärta och lidande som är möjligt på grund av vårdslöshet.